Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J49i19r73i 64M60a61l48i82n59a

27. 7. 2014 18:06

Konspiracni teorie jsou zabavne a jsou hezkou ukazkou lidske pitomosti. Kdyz se to ovsem prezene, je to trapne. 

Napriklad konspiracni teorie okolo 9/11 obvinuji se spiknuti za ucelem masove vrazdy tisice nevinnych lidi. Od zamestnancu CIA az po letecke kontrolory, odborniky kteri vysetrovali pad budov, hasice, policisty a stovky ocitych svedku. Takovou konspiracni teorii muze proto podle me sirit jen naprosto bezcharakterni darebak a hnup. Rv

Stejne tak je to s udajnym "nepristanim" Americanu na Mesici. S tim si nejlepe poradil druhy clovek na Mesici Buzz Aldrin. Dal blbovi ktery ho vsude pronasledoval a obvinoval ze lhani poradnou ranu pesti do zubu. :-)

2 0
možnosti
RM

Vaší teorii, že se jedná o konspirační teorii, považuji za konspirační teorii.

2 2
možnosti
RM

Hlavně je nutné okamžitě jednoznačně určit, co je konspirace, co subjektivní a co objektivní. Pak už svět poputuje ke světlým zítřkům po jsné a transparentní cestě bez překážek a bludů šířených tmáři, mystfikátory a úchylnými konspirátory.

V prvním kroku byste měl zakázat schůzky Bildebergu, aktivity Trilaterální komise a zrušit Nobelovy ceny za mír.

Ve druhém kroku zrušte svobodu slova.

Ve třetím kroku zakažte lidem myslet.

A máte svůj ideální svět.

0 1
možnosti
JV

;-D;-D;-D Nezakazovala bych je, ať si fantazírují; ale faktem je, že pokud budou fantazírovat i tzv. seriózní média, hlavně ta "veřejnoprávní", tak nejsou kupička informací a kupička "informací" v rovnováze a to je chyba! :-(:-(:-( To, že pro mnohé lidi je ten kospirační "fakt" přitažlivý, nedá se nic dělat, pohádky se vždy dobře poslouchaly; dnes nejsou o dracích a hejkalech, ale o spiknutích mocných iluminátů, zednářů, světlonošů a jiných skupin. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
LM

Já bych konspirátory určitě nezakazoval, musím říct, že se vždy pobavím co je vše možne si vymyslet.

4 0
možnosti
RM

Hlavně vás musí překvapit, že někdo myslí a nepapouškuje. Úplně jiná, pro Vás překvapující, metoda náhledu na život.

0 1
možnosti
MR

Zde je jednoduchý vzorec, otevření se nové věcí - zatím nepoznání zákonitostí a možností daného stavu - přebytek informací = zahlcenost a propadnutí klamnému stavu jež se sám nabaluje.

1 0
možnosti

Trochu byste měl upravit to není konspirační teorie to je konspirační možnost. 

A pak to můžeš začít řešit. Ale tak daleko asi nevidíte.

2 1
možnosti
Foto

Nejnovější konspirační teorie tvrdí, že lidé kteří v lichých větách vykají a v sudých tykají pochází z neoploceného území poblíž jižního pólu Marsu.  Proto mají tak dobře vyvinutá externí tykadla.

2 1
možnosti
JC

Vše je třeba brát s nadhledem. I pokud konspirační teorie nevysvětluje veškeré detaily v novém světle, zanáší alespoň pochybnost do oficiální masírovací zprávy. Ve věcech, jako jsou atentáty na bratry Kennedyovy, či WTC se přikláním ke konspirátorům. Jejich nálezy a závěry jsou pro mne serióznější, nežli oficiální informace.

Co se týče sestřeleného letadla, tam se nekloním nikam, informací je stále málo a má-li člověk vybírat mezi tím, čim po sobě metají jednotlivé strany... Na tom se podle mého stavět nedá.

3 3
možnosti
Foto

Opravdu? Většina z nich tvrdí, že budovy byly zničeny řízenou demolicí, ale nikdo z nich nedokázal věrohodně vysvětlit jak.

2 2
možnosti
Foto

Já mám taky vlastní teorii, jak to s tím érem nad Ukrajinou bylo: Tím střílením na všechny strany se vzbudila Baba Jaga. A protože byla naštvaná a nikoho nikde neviděla, jen slyšela rámus, tak začala brát kameny z hromady před domkem na muřích nožkách, a házela je podle sluchu do míst největšího kraválu. To éro bohužel prolétalo nad místy bojů a Jaga umí házet daleko a rychle.

0 0
možnosti

Správná teorie musí vysvětlovat vše. Ta vaše nevysvětluje, jako všechny dosavadní, že zadní část letadla je pokryta otvory, které se zdají být udělány předměty letícími na letadlo, tak v kokpitu jsou k vidění otvory, které vznikly pohybem předmětů zevnitř ven.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 688x
Jsem flákač, bordelář a zatracená existence.

Seznam rubrik